Tekstit

Tuotamme mielellämme erilaisia ravitsemus- ja terveysaiheisia tekstejä eri medioihin. Kirjoituksemme perustuvat parhaaseen mahdolliseen saatavilla olevaan tietoon – siis tutkimusnäyttöön, mutta samalla pyrimme esittämään asiat kansantajuisesti. Katso blogista, millaisia juttuja olemme kirjoittaneet.

Esitykset ja koulutukset

Voimme myös tulla tilaisuuteesi puhumaan terveellisestä syömisestä ja elintavoista. Olemme pitäneet esityksiä muun muassa nuorille urheilijoille ja heidän vanhemmilleen, valmentajille, terveystiedon opettajille ja lastenlääkäreille. Terveellisen ravitsemuksen lisäksi puhumme sujuvasti esimerkiksi ravitsemusviestinnästä, lasten ravitsemuksesta, ravitsemussuosituksista ja urheiluravitsemuksesta. Yksi suosikkiaiheistamme on ravitsemus- ja terveyshuuhaa: sen tunnistaminen, vastustaminen ja kumoaminen.

Tutkjoille ja tutkimusryhmille voimme kertoa sosiaalisen median käytöstä tutkimusviestinnässä. Voimme keskittyä joko Twitteriin, Facebookiin, blogeihin tai Instagramiin tai räätälöidä näistä tarpeisiin sopivan kombon.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä sähköpostitse aivis@aivosumutorvi.fi ja pohditaan yhdessä, minkälainen setti olisi juuri sinun tarpeisiisi sopivin!