Tekstit

Tuotamme mielellämme erilaisia ravitsemus- ja terveysaiheisia tekstejä eri medioihin. Kirjoituksemme perustuvat parhaaseen mahdolliseen saatavilla olevaan tietoon – siis tutkimusnäyttöön, mutta samalla pyrimme esittämään asiat kansantajuisesti. Katso blogista, millaisia juttuja olemme kirjoittaneet.

Esitykset ja koulutukset

Voimme myös tulla tilaisuuteesi puhumaan ravitsemustieteestä ja terveellisestä ravitsemuksesta. Olemme pitäneet esityksiä ja webinaareja muun muassa nuorille urheilijoille ja heidän vanhemmilleen, valmentajille, päiväkoti-ikäisten lasten vanhemmille, ravitsemustieteilijöille, terveystiedon opettajille ja lastenlääkäreille. Terveellisen ravitsemuksen lisäksi puhumme sujuvasti esimerkiksi ravitsemustutkimuksesta, ravitsemus- ja tiedeviestinnästä sekä lasten ravitsemuksesta ja ruokakasvatuksesta. Yksi suosikkiaiheistamme on ravitsemus- ja terveyshuuhaa: sen tunnistaminen, vastustaminen ja kumoaminen.

Tutkjoille ja tutkimusryhmille voimme kertoa sosiaalisen median käytöstä tutkimusviestinnässä. Voimme keskittyä joko Twitteriin, Facebookiin, blogeihin tai Instagramiin tai räätälöidä näistä tarpeisiin sopivan kombon.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä sähköpostitse aivis@aivosumutorvi.fi ja pohditaan yhdessä, minkälainen setti olisi juuri sinun tarpeisiisi sopivin!